Marcin Budynek

Domowe lizaki malinowe

Domowe lizaki malinowe
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Lizaki - 13 sztuk
Sok malinowy - 2 łyżki stołowe
Cukier - 4 łyżki stołowe
Czekolada - 4 łyżki stołowe
Patyczki drewniane - 13 sztuk
Ocena
3.74
66
Średnia 3.74 / 5 (66 głosy)
Domowe lizaki malinowe
  1. 1. Powoli podgrzać sok malinowy z cukrem do uzyskania konsystencji delikatnego karmelu.
  2. 2. Przygotować arkusz papieru do gotowania SAGA i wylać na nim kółka z karmelu, po chwili zetrzeć na karmel czekoladę i do połowy koła włożyć patyczku. Po wystudzeniu lizaki są gotowe do jedzenia
    Przygotować arkusz papieru do gotowania SAGA i wylać na nim kółka z karmelu, po chwili zetrzeć na karmel czekoladę i do połowy koła włożyć patyczku. Po wystudzeniu lizaki są gotowe do jedzenia
Komentarze (1) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
Gość
14:09, 23.10.2012
ile godzin się studzą?? ^^