Marcin Budynek
Najnowsze posty
Wypasiona zima
Zakopiańska kanapka mistrzów
Wypasiona zima
Składniki:Chleb tostowy lub razowy 3 kromkiSer mierzwiony Gouda 8 plastrówSer topiony Gouda z pieprzem 40 gComber jagnięcy 80 gPomidor 1/2 sztSałata zielonaMusztarda grubo ziarnistaSól, pieprzRozmarynMasło Polskie Sposób wykonania:Comber przyprawiamy solą i pieprzem oraz rozmarynem. czytaj dalej »
Wypasiona zima
Koktail ananasowo - imbirowy
Wypasiona zima
Składniki:Mleko Wypasione  3,2% 400mlAnanas 300gImbir świeżySposób wykonania:Mleko miksujemy z obranym ananasem i dodajemy starty korzeń imbiru. czytaj dalej »
Wypasiona zima
Moskole z serem gouda i masłem czosnkowym
Wypasiona zima
Składniki:Ziemniaki gotowane 1 kgMąka pszenna 400 gMasło Polskie 100 gSer  topiony Gouda z pieprzem 100 gCzosnek 5 zabkówSólZieleninaSposób wykonania:I opcja:Ugotowane ziemniaki mielimy, a następnie wyrabiamy z mąką i maślanką, doprawiamy solą. czytaj dalej »
Wypasiona zima
Wypasiona zima
Zakopane i Puchar Świata w skokach
Wypasiona zima
21-23 styczeń kolejny weekend z wypasionym gotowaniem. Tym razem Zakopane i Puchar Świata w skokach. czytaj dalej »
Zakopane i Puchar Świata w skokach - Marcin Budynek blog
Przepiórki w płatkach róż z konfiturą pomidorową - Marcin Budynek blog
Sandacz panierowany w ziarnach słonecznika na carpaccio z pomidorów, ze złocistymi placuszkami z kiszonej kapusty i sosem chimichurri - Marcin Budynek blog
Fisch & chips z sielawy z chłodnikiem na botwince i rakach - Marcin Budynek blog
Trzeci Weekend Białka Tatrzańska
Wypasiona zima
14.01.2011 Kolejny weekend kulinarnego szaleństwa rozpoczęty.1.30 wyruszam z Augustowa do Warszawy gdzie o 6 rano zacznę gotować w TVP W porannym programie. W ten weekend kuchnia podhalańska. czytaj dalej »
Trzeci Weekend Białka Tatrzańska - Marcin Budynek blog