Marcin Budynek
Wypasiona zima
Maścibrzuch - Marcin Budynek blog
Nowy Rok
Wypasiona zima
Po krótkiej, acz intensywnej zabawie sylwestrowej dotarłem rano na stok. Od 9.00 zacząłem nowe zmagania ze smakami Kuchni Świętokrzyskiej. czytaj dalej »
Nowy Rok - Marcin Budynek blog
Zaczynamy Wypasioną Zimę
Wypasiona zima
Zaczynamy Wypsioną Zimę, kontynuację Wypasionych Wakacji z tego roku, podczas których odwiedzalismy kurorty nadmorskie. Tym razem przez dziewięć weekendów wraz z TVP mam zamiar zaprezentować Państwu kuchnie regionalną miejscowości górskich, jak i i kilku miejscowości na Mazurach. Zapraszam w kulinarną podróż od Mazur aż po góry.  czytaj dalej »
Zaczynamy Wypasioną Zimę - Marcin Budynek blog
Ostatni dzień
Wypasiona zima
 
Ostatni dzień tego roku rozpocząłem od godziny 4.30, by przygotować sie do programu "Kawa czy herbata". W dzisiejszym menu przewidziałem
grycoki, kugiel, pasternocek spyrok. czytaj dalej »
Wypasiona zima
Wypasiona zima
Wypasiona zima
 
Dziś wyruszam w podróż do Warszawy otwierając hucznie pierwszy weekend Wypasionej Zimy. Niestety pogoda mi nie sprzyja, a mam do pokonania 250 km jadąc z Augustowa do Warszawy. czytaj dalej »
Wypasiona zima
« poprzednia 1 2 3 4 następna »