Marcin Budynek
Wypasiona zima
Wypasiona zima
Drugi Weekend Giżycko
Wypasiona zima
7.01.2011
Kolejny Wypasiony weekend przede Mną. Tym razem wyruszam do Giżycka zapoznać się ze smakami Warmi i Mazur. Jednak podróż zaczynam oczywiście od Warszawy, gdzie w porannym” Morning Show” Kawa czy Herbata? zacznę gotowanie. czytaj dalej »
Drugi Weekend Giżycko - Marcin Budynek blog
Kotlety z wędzonego pstrąga z sadzonym jajkiem - Marcin Budynek blog
Dzień drugi
Wypasiona zima
Następny dzień kulinarnego szaleństwa na stoku w Niestachowie.
Dzisiaj do pierwszego wejścia przygotowałem danie po byku:) czyli byki ziemniaczane z kapustą i grzybami. Podstawą jest ciasto składające sie z ziemniaków surowych i gotowanych oraz farsz z suszonych grzybów najlepiej borowików i kapusty kiszonej. czytaj dalej »
Dzień drugi - Marcin Budynek blog
Wypasiona zima
Wypasiona zima
Wypasiona zima
Wypasiona zima
Zalewajka świętokrzyska - Marcin Budynek blog
Wypasiona zima