Marcin Budynek
Wypasiona zima
Koktail ananasowo - imbirowy
Wypasiona zima
Składniki:Mleko Wypasione  3,2% 400mlAnanas 300gImbir świeżySposób wykonania:Mleko miksujemy z obranym ananasem i dodajemy starty korzeń imbiru. czytaj dalej »
Wypasiona zima
Moskole z serem gouda i masłem czosnkowym
Wypasiona zima
Składniki:Ziemniaki gotowane 1 kgMąka pszenna 400 gMasło Polskie 100 gSer  topiony Gouda z pieprzem 100 gCzosnek 5 zabkówSólZieleninaSposób wykonania:I opcja:Ugotowane ziemniaki mielimy, a następnie wyrabiamy z mąką i maślanką, doprawiamy solą. czytaj dalej »
Wypasiona zima
Wypasiona zima
Zakopane i Puchar Świata w skokach
Wypasiona zima
21-23 styczeń kolejny weekend z wypasionym gotowaniem. Tym razem Zakopane i Puchar Świata w skokach. czytaj dalej »
Zakopane i Puchar Świata w skokach - Marcin Budynek blog
Trzeci Weekend Białka Tatrzańska
Wypasiona zima
14.01.2011 Kolejny weekend kulinarnego szaleństwa rozpoczęty.1.30 wyruszam z Augustowa do Warszawy gdzie o 6 rano zacznę gotować w TVP W porannym programie. W ten weekend kuchnia podhalańska. czytaj dalej »
Trzeci Weekend Białka Tatrzańska - Marcin Budynek blog
Wypasiona zima
Mazurskie farszynki z serem favita
Wypasiona zima

Składniki
Ziemniaki 0,5 kg
Mąka ziemniaczana 125 g
Jajko 2 szt
Masło klarowane
Ser Favita 100g
Cebula 50g
Sól,pieprz
Sposób wykonania
Ugotowane ziemniaki przecieramy przez praskę lub ubijamy łopatką do puree dodajemy 1 jajko ,mąkę i doprawiamy następnie wyrabiamy do uzyskania jednolitej masy. czytaj dalej »
Mazurskie farszynki z serem favita - Marcin Budynek blog
Wypasiona zima
Schab po mazursku - Marcin Budynek blog
Wypasiona zima