Marcin Budynek
Najnowsze posty
Pierogi z serem Korycińkim z dodatkiem syropu z sosny i palonego masła z Filipowa - Marcin Budynek blog
O mnie
Kuchnia polska
Mistrz kulinarny, założyciel oraz  właściciel Akademii Kulinarnej Marcina Budynka. czytaj dalej »
O mnie  - Marcin Budynek blog
Jesień bez kasztanów??
Ciasta
 
Owoce kasztanu to kilka orzechów ukrytych w kolczastej pokrywie. czytaj dalej »
Jesień bez kasztanów?? - Marcin Budynek blog
Gęsie udka konfitowane panierowane w suszonych grzybach i pistacjach z sosem pomarańczowo-pigwowym i musem z dyni z dodatkiem żurawiny - Marcin Budynek blog
Roladka z długo pieczonej gęsi z musem kalafiorowym z dodatkiem chlorofilu i aromatu mchu ze smażonymi borowikami - Marcin Budynek blog
Czas na Gęsinę
Warsztaty kulinarne
 
W miniony wtorek miałem przyjemność gościć oraz zaprezentować w pokazie kulinarnym kilka przepisów z Gęsi Owsianej, które każdy mógł zdegustować. czytaj dalej »
Czas na Gęsinę - Marcin Budynek blog
« poprzednia 1 następna »